BREAKING NIEUWS!Per 1 mei 2024 neemt een bekend gezicht uit Roden, Stefan Wendel van Videospot de nieuwssite ditisRODEN.nl over en wordt hiermee de nieuwe eigenaar.Hierdoor zal Stefan straks, naast het vaste en bekende team, ook geregeld als razende reporter op pad zijn om verslag te doen van al het nieuws in Noordenveld en omstreken.Misschien heeft u deze nieuwe bolide ook al voorbij zien komen?

GOMOS na rust op stoom tegen Noordster
1.May.2022
GOMOS ontving dit weekend Noordster, met 7 punten uit 18 wedstrijden namen de rood-witten de laatste plaats in. Eerder dit seizoen was GOMOS met 2-4 te sterk in Oude Pekela. En ook vandaag bleven de 3 punten bij GOMOS, de eerste helft was niet sprankelend en kansen waren er over en weer. Jannes Siegers maakte echter in de 77e minuut de 1-0 voor GOMOS, daarna kwam GOMOS in de 84e minuut via een eigen doelpunt van Noordster (Tim Wiekens) op 2-0 en in de 89e minuut kwam GOMOS zelfs nog op de 3-0 door Jeffrey Krul.

Na afloop sprak ik met Martin Drent, we waren het er beiden over eens dat het er lange tijd niet naar uitzag dat GOMOS met 3 punten van het veld zou stappen. Dit was een matige wedstrijd, Martin vond dat er in de eerste helft erg onrustig en met veel balverlies werd gevoetbald, er werden veel krachten verspild. Noordster was daarnaast ook gevaarlijk, vooral in de diepte. Doelpunten vielen er in de eerste helft niet en met een 0-0 gingen beide clubs de rust in. Dat zat de trainer niet lekker en na de rust is GOMOS naar 3 spitsen gegaan en dat wierp gelijk zijn vruchten af er werden meer kansen gecreëerd. Maar Martin bleef wel reëel en had langere tijd niet het gevoel dat dit een 3-0 wedstrijd zou gaan worden. Persoonlijk vindt de trainer van GOMOS dan ook dat ze vandaag te veel hebben gekregen, Noordster had wat meer verdiend.

Wel mooi dat een jonge debutant (Jorden Wegdam) die nu een goeie ontwikkeling doormaakt in GOMOS 2, vandaag in de 83e minuut nog zijn debuut in het eerste kon maken, Ivo Drenth maakte plaats voor hem.

Eindconclusie van Martin: blij met de 3 punten, minder blij met het spel.