Boekenmarktvrijwilligers full speed aan het werk
22.Apr.2022
BOEKENMARKTVRIJWILLIGERS FULL SPEED AAN HET WERK.

 

Op 3, 4 en 5 mei wordt een extra Roder Boekenmarkt georganiseerd. Om dit mogelijk te maken moeten de vrijwilligers in een paar dagen tijd de kledingbank aan de Ceintuurbaan Noord 122 niet alleen leeg maken, maar ook voorzien van stellingen en natuurlijk ook keurig gesorteerde  boeken.

 

Mans Klaassen, het hoofd logistiek van de Roder Boekenmarkt zegt:  ”We hebben een strak draaiboek en gelukkig gedisciplineerde en enthousiaste vrijwilligers. Als iedereen precies doet wat hij moet doen, dan komt het ook nu weer pico bello voor elkaar.”

 

Voorzitter Arie van Klei is blij met de goede samenwerking tussen alle partijen die actief zijn in het pand Ceintuurbaan Noord 122. Zonder de medewerking van de kledingbank zouden we niet de grootste overdekt boekenmarkt voor goede doelen in Nederland zijn.

 

De Boekenmarkt duurt van 3 t/m 5 mei en dagelijks worden de boeken aangevuld vanuit het magazijn, zodat u op alle dagen weer “nieuwe” en andere tweedehands boeken kunt kopen. Ook zijn er een paar duizend LP’s, CD’s, DvD’s en veel puzzels en ander speelgoed te koop De toegang is 2 euro.