BREAKING NIEUWS!Per 1 mei 2024 neemt een bekend gezicht uit Roden, Stefan Wendel van Videospot de nieuwssite ditisRODEN.nl over en wordt hiermee de nieuwe eigenaar.Hierdoor zal Stefan straks, naast het vaste en bekende team, ook geregeld als razende reporter op pad zijn om verslag te doen van al het nieuws in Noordenveld en omstreken.Misschien heeft u deze nieuwe bolide ook al voorbij zien komen?

De meiden MHC M8E2 houden hun ongeslagen status in de voorjaarscompetitie vast!
10.Apr.2022
Wedstrijdverslag MHC Roden M8E2 - GHBS M8E4

Na dagen van regen scheen zaterdagochtend de zon weer boven het sportpark van MHC Roden. Mooi maar fris hockeyweer!
De M8E2 kreeg GHBS uit Groningen op bezoek. Hoewel de meiden Isa moesten missen, waren ze helemaal klaar voor een mooie pot hockey tegen een geduchte tegenstander.

Vanaf het eerste fluitsignaal trokken de meiden meteen ten aanval. Met Annelie, die alle ballen veroverde op het middenveld, Josefien die dwars door de verdediging slingerde en Lea die met slimme passes strooide. Na 10 minuten lag de 1-0 in het doel, na een aanval die Olivia mooi afrondde.
De meiden hielden het overwicht, maar het bleef 1-0 bij rust.

Na de rust waren de rollen omgekeerd en nam GHBS het initiatief. De druk werd opgevoerd. Maar Josien verdedigde de longen uit haar lijf, Fleur omspeelde slim de tegenstanders en Leanne hield alle ballen tegen. In de tegenstoot kwamen Veerle en Laure nog gevaarlijk dicht bij de 2-0, maar de keeper van GHBS liet het zover niet komen.

De wedstrijd bleef spannend tot de laatste minuut! Met vereende krachten werd de 1-0 overwinning binnengesleept. Zo houden de meiden hun ongeslagen status in de voorjaarscompetitie vast!