De werking van Contact As A Service
24.Mar.2022
De werking van Contact As A Service

 

In de moderne wereld zijn klantenrelaties nog nooit belangrijker geweest. Door meerdere apparaten en manieren van communicatie is alle informatie te vinden. Tegenwoordig verwachten de klanten persoonlijke hulp en contact bij aankopen. Daarbij is ook informatie van de klanten nodig. Wanneer je in gesprek bent met je de juiste klant moet je dus de juiste informatie hebben. Door middel van het programma QuandaGo automatiseer je deze taken en werkprocessen. QuandaGo ondersteunt bedrijven op het gebied van CCaaS

 

 

Wat houdt Contact As A Service in?

Een Contact Center as a Service (ofwel CCaaS) is een vorm van klantenservice waar een software wordt gebruikt om relevante informatie van de klanten naar boven te halen. Door een goed beeld van je klant te hebben kan je meer inspelen op wat ze van het bedrijf verwachten. Een klant verwacht namelijk een goede klantenservice. Een goede klantenservice verdient zich ook altijd terug. Wanneer een klant tevreden is met de hulp die hij heeft gekregen en een goede ervaring heeft met de website, raad hij deze veel vaker aan bij anderen, en komt de klant ook terug. 

 

Wij begrijpen het belang van doorlopende klantenrelaties als geen ander. Door middel van de taken en werkprocessen te automatiseren met machine learning en AI verbeter je efficiëntie en prestaties. Verbind het contactcenter en de backoffice onderling met de rest van je organisatie voor de optimale prestatie.

 

Het is belangrijk voor een bedrijf om de juiste service te kunnen leveren aan de klanten. Een vertrouwelijke website waar je terecht kan met vragen en met je wordt meegedacht zorgt voor meer verkeer op de website. QuandaGo is een programma dat deze service erg versterkt. Contact As A Service is nog nooit zo gemakkelijk geweest. 

 

 

Wat de software van QuandaGo biedt

Persoonlijke informatie is bij CCaaS belangrijk. Door middel van een software zoals QuandaGo krijg je binnen de kortste keren verschillende soorten informatie over klanten ondersteund door AI. Daarnaast kan je gemakkelijk en overzichtelijk de informatie over verschillende klanten bieden. 

 

Door middel van deze software automatiseer en versnel je werkprocessen voor het hele bedrijf. Ongeacht waar de informatie zich bevindt, wanneer relevante klant- en proces informatie nodig is kan je het gemakkelijk vinden via QuandaGo.

 

Door middel van voorspellende analyses door middel van historische rapportages verhoog je de klantbetrokkenheid en loyaliteit bij je business. Daarnaast kan je op de basis van behoeften en historie van je klant relevantere aanbiedingen bieden. Het programma geeft gerichte tips voor elke specifieke klant en verbeterd zo je positie als bedrijf. Ben je benieuwd wat de software nog meer kan bieden? Neem een kijkje op onze website en vraag de demo aan! Ben je benieuwd naar de opties? Bekijk hier de website van QuandaGo.

Sapvasten: wat je