Rederij EODS vaart uit en viert 75 jaar bestaan.
23.Mar.2022
Pak je koffers maar en kom aan boord bij rederij EODS. Op 25 en 26 maart en 1 en 2 april om 20:00 uur varen wij uit voor: “Familie Bruinsma in de bocht, Blauwbloed, sigaren en zeebenen”
Een heerlijke komedie van Carl Slotboom.

 

De voorbereidingen begonnen met enige vertraging, maar in september, starten de repetities bijzonder voortvarend tot de lock-down in december. Dan dus geen uitvoering eind januari, wat te doen? Besloten werd door te schuiven naar eind maart begin april. Dit blijkt een goede keuze. Geen beperkende maatregelen meer, we mogen weer voor een volle zaal spelen in ‘t Dörpshuus NijRoon Het stuk zit er goed in, nog even op volle kracht vooruit met repeteren en de puntjes op de i zetten om met een waar spektakelstuk voor de dag te kunnen komen. Het decor is weer een ware blikvanger!


Natuurlijk kunnen wij niet in stilte voorbij laten gaan dat EODS haar 75 jarig bestaan viert. Het stuk wordt omlijst door de geschiedenis van EODS door de jaren heen. Al met al zeker een reden om te komen kijken.
De beide zaterdagen zijn volledig uitverkocht, er zijn nog enkele kaarten voor vrijdagavond 25 maart en vrijdagavond 1 april.


Nog minder dan enkele dagen en dan varen we af voor vier voorstellingen.
“Blauwbloed, sigaren en zeebenen” dus zorg dat jij je ticket hebt en kom aan boord! Reserveren en afhalen kan bij Dorpshuis NijRoon 050-5017129