Een 11-tal vragen aan: Lars Vlonk speler v.v. Nieuw-Roden
11.Mar.2022
1. Wil je jezelf voorstellen en vertellen en bij welke clubs je hebt gespeeld

1. Hallo, ik ben Lars Vlonk en ben 16 jaar oud. Maak net mijn 2e seizoen bij Nieuw-Roden af en heb eerder bij TLC in de jeugd gespeeld.

 

2. Wie is je favoriete profvoetballer en waarom?
2. Mijn favoriete voetballer is Frenkie de Jong, als ik naar hem kijk en als hij de bal heeft dan denk ik vaak bij mezelf hoe snel en goed hij wel niet wegdraait en dag vind ik mooi om te zien.

 

3. Wat is jouw sterkste en zwakste punt bij het voetbal
3. Mijn sterkste punt zal denk ik zijn dat ik aardig snel ben, en mijn zwakste is dat als iets niet lukt dat ik snel geïrriteerd op mezelf wordt.

 

4. Als je iemand mocht kiezen die niet bij jouw club speelt, wie zou je er dan graag bij willen hebben en waarom?
4. Ik denk Saffan Sahetapy, hij is een hele snelle, behendige en goeie buitenspeler. Hij weet vaak altijd wel wat hij met de bal moet.

 

5. Wie is de beste voetballer waar je ooit mee samen gespeeld hebt en waarom?
5. Ik denk Stefan Way van het 1e efltal van Nieuw Roden, vanaf de bank kan je goed zien hoe behendig hij is met de bal en hoe snel hij wegdraait, dat bewonder ik heel veel.

 

6. Welke speler vond/vind je het meest getalenteerd in de jeugd?
6. Lukas Pater, hij is niet alleen de aanvoerder, maar je kan hem overal in het veld kwijt omdat hij alles wel goed kan.

 

7. Wat is jouw doel voor het (komend) seizoen als speler?
7. Een nog betere middenvelder worden en dan met ons team kampioen worden.

 

8. Wie zou je wel eens (weer) als coach/leider willen hebben en waarom?
8. Ik denk mijn oude trainer van TLC, Rick Renkema. Hij was een hele goeie trainer/ coach voor mij, leerde mij veel basistechnieken en dat heeft mij nu heel erg geholpen. Toen zijn we ook kampioen geworden dat seizoen.

 

9. Wat is je mooiste ervaring als voetballer?
9. Ik denk mijn debuut bij het eerste bij Nieuw-Roden, toen ik erin kwam ging iedereen juichen en toen ik er in kwam had ik de hele tijd een lach op mijn gezicht.

 

10. Van welke trainer heb je het meest geleerd?
10. Dan wel Remon Slagter, ik leerde toen ik net bij Nieuw Roden speelde echt mezelf te zijn en dat heeft mij veel geholpen. Zijn trainingen zijn ook heel goed en kan je veel van leren.

 

11. Wil jezelf nog iets kwijt wat we niet gevraagd hebben ?
11. Als je met gezelligheid wilt voetballen moet je zeker naar Nieuw Roden komen! Hartstikke leuk en een hele goeie sfeer.