Vastgezet Bericht.

BREAKING NIEUWS!Per 1 mei 2024 neemt een bekend gezicht uit Roden, Stefan Wendel van Videospot de nieuwssite ditisRODEN.nl over en wordt hiermee de nieuwe eigenaar.Hierdoor zal Stefan straks, naast het vaste en bekende team, ook geregeld als razende reporter op pad zijn om verslag te doen van al het nieuws in Noordenveld en omstreken.Misschien heeft u deze nieuwe bolide ook al voorbij zien komen?

RODEN naast Heerenveen in doelpuntrijke wedstrijd
6.Mar.2022
Deze middag toog vv Roden 1 naar Friesland, om precies te zijn Heerenveen, voor een wedstrijd tegen vv Heerenveen. Een strijd tussen twee teams, die in de stand van de 1e klasse F, aan de onderkant van de middenmoot bivakkeren. De Friezen verloren vorige week zondag met 1-2 van GOMOS, speelden door de week gelijk tegen Noordster (3-3) en waren er nu op gebrand een overwinning te halen. Het was aan de veerkracht van Roden te danken dat dat niet lukte.

In een spectaculaire wedstrijd kwamen de mannen uit het Friese haagje vier keer op voorsprong en even zovele malen kwam Roden weer langszij.  Roden was zeker in de eerste helft de betere van de twee. Echter door defensieve fouten kwam Heerenveen voor rust twee keer op voorsprong en twee keer werd dat voordeel door Roden teniet gedaan middels doelpunten van Hugo Steenbergen en Olivier van der Tuin.

Na de thee verdween het overwicht van Roden en dat resulteerde in de 62e minuut in de 3-2. Een kleine 20 minuten later kon Roden echter via Rik van Dijk weer gelijk maken, 3-3.

Heerenveen kreeg steeds meer de overhand en dat betaalde zich in de 90e minuut uit, 4-3 dus. Echter geheel in lijn met het verhaal van de middag maakte Roden een minuut later weer gelijk, 4-4. Rutger van der Laan schoot de bal beheerst in het doel achter de Heerenveen goalie en zorgde ervoor dat de Roners een terecht punt mee naar Drenthe mochten nemen.

Komende zondag, 13 maart, speelt Roden wederom een uitwedstrijd en wel in Westerbork tegen VKW, aanvang 14.00 uur op Sportpark De Perkenslag.