De kledingbeurs gaat door! 
28.Feb.2022
De kledingbeurs gaat door! 

 

Wij zijn ontzettend blij dat we na 2 jaar de voorjaarskinderkleding –en speelgoedbeurs door kunnen laten gaan! We hopen je als inbrenger en/of bezoeker te verwelkomen.   

 

De beurs zal worden gehouden op zaterdag 12 maart van 12.30- 15.00 uur in het Dorpshuis Peize, aan de Esweg 2.  

Er wordt gewerkt met een tijdslot. Iedere bezoeker dient zich vooraf aan de beurs, zich aan te melden via www.kledingbeurspeize.nl en een bezoektijd aan te klikken. Dit kan vanaf 25 februari 2022.  

De afgelopen beurs is dit de bezoekers en ons goed bevallen. Op deze manier is er voldoende ruimte om rustig te kunnen winkelen. 

In tegenstelling tot de vorige beurs is er geen eindtijd voor je bezoek. Wel het verzoek om rekening te houden met elkaar. 

 

Weet je nog niet of je kunt komen shoppen of op welk tijdstip. Dan kun je het laatste uur van de beurs langskomen zonder in te schrijven.  

 

Tussen 25 februari t/m 10 maart kunnen belangstellende verkopers een nummer aanvragen via www.kledingbeurspeize.nl . Op onze website vindt u meer informatie over het inbrengen van dat wat u wilt verkopen, de opbrengst voor u en andere spelregels. Er is niet alleen kleding te koop maar ook speelgoed en andere accessoires, zoals kinderwagens, fiets-stoeltjes, buitenspeelgoed en ander speelmateriaal. Kleding en speelgoed dat na afloop overblijft, kan worden achtergelaten en wordt gedoneerd aan de Zeecontainer.