Per 1 mei 2024 neemt een bekend gezicht uit Roden, Stefan Wendel van Videospot de nieuwssite ditisRODEN.nl over en wordt hiermee de nieuwe eigenaar. Wia Oldersma, de eigenaresse van ditisRODEN stopt dan ook per 1 mei.

Hierdoor zal Stefan straks, naast het vaste en bekende team, ook geregeld als razende reporter op pad zijn om verslag te doen van al het

GOMOS wint bij vv Heerenveen. Peize speelt gelijk in Annen
27.Feb.2022
Gomos de nummer 7 uit de 1e klasse F moest vandaag afreizen naar Friesland waar de
nummer 8 Heerenveen op ze wachtte.
Gomos had het in de 1e helft best wel lastig, de Norgers kwamen een aantal keren in de problemen
en werden gelukkig gered door keeper Melvin Koning die een hele sterke wedstrijd speelde.
Het was ook Melvin Koning die Gomos er de eerste helft doorheen
heeft geholpen, aldus trainer Martin Drent, de 1e helft werd ingegaan met 0-0.
In de 2e helft was het beeld anders, Gomos stond beter, waren sterker in de duels
en er werden heel veel kansen gecreëerd. Helaas was Jannes Siegers wat ongelukkig in de afwerking.
Tim Assman was daarentegen wel gelukkig voor Gomos en opende de wedstrijd met zijn 0-1 en werd
later gevolgd door Robert Elsinga met de 0-2. Gomos had na deze goals nog wel wat kansen,
maar die werden helaas niet verzilverd.
En uiteindelijk scoorde Vv Heerenveen 3 minuten voor het einde nog een
prachtige goal ( 30 meter boven in de kruising).
Conclusie gomos is niet echt meer in de problemen gekomen de 2 helft,
dat kwam omdat de organisatie goed was, verdedigend goed, aanvallend gevaarlijk,
zeker de 2e helft zag Martin weer het oude Gomos.

Peize heeft zijn uitwedstrijd tegen Annen met 1-1 gelijk gespeeld. Ivar Cats maakte de enige doelpunt voor de Peizenaren. Door deze keurige gelijkspel blijft Peize in de middenmoot staan van de 2e klasse L. Zondag 6 maart speelt Peize uit tegen Rolder Boys.