Voorverkoop abonnementen 2022
27.Feb.2022
Voorverkoop abonnementen 2022

 

Wegens corona is de organisatie aangepast

 

Vorig jaar was er een online mogelijkheid tot het aanschaffen van abonnementen ivm de corona uitbraak. Dit seizoen gaan we dat weer doen om de organisatie wat vlotter te krijgen en de service voor onze abonnementhouders. We hebben door ervaring nu gezien wat er wel en niet kan in ons mooi Zomerbad  binnen de corona regels.  We hopen een mooi en warme zomer zonder corona.

 

Voorverkoop abonnementen

Vanaf 1 maart 2022 kun je online op de website  www.zomerbadpeize.nl het bekende invulformulier vinden waarop je alle gezinsleden die een abonnement willen kunt vermelden. Tot 8 april gelden de voorverkoop tarieven, daarna zoals gewoonlijk het normale tarief. We hebben de abonnementstarieven dit jaar niet verhoogd.

 

Dit formulier met de foto’s waarop de naam staat lever je in bij Audrey Veenema-Middendorp aan de Oude velddijk 12 A te Peize. Let op dit is een Nieuw adres!

 

Betaling kan online via onze website met een linkje die je bij de aanmelding vindt of op Bankrekening NL21 RABO 0353.1210.96  onder vermelding van je naam en adres die ook op het bestelformulier voorkomt.

 

De abonnementen worden voor de start van het zwemseizoen rondgebracht aan huis.

 

Peizer Zomerbad bruist van activiteiten…..