Per 1 mei 2024 neemt een bekend gezicht uit Roden, Stefan Wendel van Videospot de nieuwssite ditisRODEN.nl over en wordt hiermee de nieuwe eigenaar. Wia Oldersma, de huidige eigenaresse van ditisRODEN stopt dan ook per 1 mei.

Hierdoor zal Stefan straks, naast het vaste en bekende team, ook geregeld als razende reporter op pad zijn om verslag te doen van

Peize verliest inhaalwedstrijd thuis nipt van WKE'16
18.Feb.2022
PEIZE - Peize heeft donderdagavond zijn inhaalwedstrijd in de competitie nipt verloren van WKE'16 uit Emmen. Door een doelpunt van Jozef Brink kwam Peize op een 0-1 achterstand. Ondanks de druk van Peize in de 2e helft kreeg WKE'16 de betere kansen. Peize had op basis van de 2e helft een punt verdiend, maar kon het doelnet van WKE'16 niet vinden.

Peize blijft hiermee op plaats 8 staan op de ranglijst met 9 punten uit 9 wedstrijden.

Aanstaande zondag moet Peize uit spelen tegen FC Lewenborg.