DitisRoden op de koffie bij BOBLeek
18.Feb.2022
 


'Wie is de Bob?', een bekende spreuk uit de reclame wereld. Wij zijn wel benieuwd wie het gezicht achter deze BOB is, en dan wel in de vorm van Johan Roelfsema. 

 

 

Met een bakje koffie erbij kom ik er achter dat Johan privéchaucheur is, zowel op zakelijk als op privé gebied.  "Ik heb vele jaren ervaring op de weg als taxi- en vrachtwagenchauffeur opgedaan, dus passagiers en uw voertuig zijn bij mij in veilige handen", vertelt Johan. "Zo zijn wij o.a gespecialiseerd in vliegveld service." 

 


Hoe is BOBLeek ooit begonnen? 
"Wij zijn begonnen met de thuisbrengservice, BOB staat voor "Bewust Onbeschonken Bestuurder" en Leek komt uit het plaats Leek. Helaas doen we dit niet meer"

 

 

BOBLeek is gespecialiseerd in chauffeursdiensten. Ze leveren
gecertificeerde prive/directie chauffeurs, daarnaast zijn ze ook erg actief in internationaal documentenvervoer/koerierswerkzaamheden.BOBLeek is zéér ervaren in vervoer in internationaal transport. Of het nu gaat om een enkele envelop of om een pakket tot 500kg, zij kunnen het 24/7 door heel Europa voor u bezorgen. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in vliegveldservice. Hoe vind je meer info over BOBLeek?

"Wij zijn erg actief op instagram, facebook, twitter, linkedin en pinterest en uiteraad op te vinden via  www.bobleek.nl

 

 

Dus ben je op zoek naar een privechauffeur, koerier in Nederland of internationaal, dan weet je bij wie je moet aankloppen! Bij  jouw 'BOB' Johan van BOBLeek.

 

 

Coby van Zanten©️