Vastgezet Bericht.

Rond Hemelvaart staat het centrum van Roden in het teken van ‘Kleintje Rodermarkt’ en de paardensport.

In 1939 is de Vereniging voor Volksvermaken Roden ontstaan en begonnen met het organiseren van een Concours Hippique Tuigpaarden op Hemelvaartsdag. Daarmee is het Hemelvaartconcours het oudste evenement van Volksvermaken. Het concours met Tuigpaarden is inmiddels verplaatst van Hemelvaartsdag naar de zondag van de Kleintje Rodermarkt-week. Op

We mogen weer open! Het mag en kan weer!
15.Jan.2022
Het mag en kan weer!

 

Wil jij je weer fitter, strakker en slanker voelen? Het is weer mogelijk bij Easyslim.nu in Roden of Zuidhorn!

 

Er wordt gewerkt met een zeer revolutionair apparaat waardoor je én snel vet verliest én heel snel spieren kweekt. Door deze combinatie val je snel af en krijg je bovendien meer energie en een strakkere huid.

Naast de behandelingen worden er voedingsadviezen op maat gegeven en kun je producten kopen die het afslankproces vergemakkelijken.

 

Er is nu een mooie actie waarbij de intake + proefbehandeling € 49,-- kost i.p.v. € 89,--! Dit is geheel vrijblijvend en indien je niet minimaal 4 centimeter verliest betaal je niets.

Vervolgens wordt het gehele traject uitvoerig besproken met je inclusief de kosten.

 

Je kunt hiervoor contact opnemen met Martha Strengholt voor zowel Roden als Zuidhorn. Dus bel gerust met 06-44066875 of mail naar roden@easyslim.nu of zuidhorn@easyslim.nu