Stephan Ludolphy en Herald Noot nemen Palestra over
13.Jan.2022



Wij zijn bijzonder blij u te kunnen melden dat wij, Stephan Ludolphy en Herald Noot, Palestra per 01-01-2022 hebben overgenomen. Voor een aantal van jullie zijn wij geen onbekende. Stephan verzorgt spinninglessen en is de laatste tijd al vaak bij Palestra te zien. Herald geeft het LesMills programma BodyAttack.




Samen met ons enthousiaste team medewerkers willen wij Palestra dé plek laten zijn waar jouw fysieke, mentale en sociale wensen op een fijne manier worden ingevuld.
Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en willen uniek zijn in kwaliteit en service. Het is voor ons dan ook, zeker in deze roerige tijd, hartverwarmend om al vele mooie reacties te hebben mogen ontvangen over de overname en het vertrouwen in het positieve effect van deze verandering.
Juist met zulke reacties hebben wij er alle vertrouwen in dat wij de juiste keuze hebben gemaakt om Palestra voort te zetten en uit te bouwen. Mocht je wat opvallen of heb je een idee, laat het ons weten, want samen komen we tot het beste resultaat.




Wij hopen je snel persoonlijk te mogen begroeten.
Herald Noot en Stephan Ludolphy