Vastgezet Bericht.

Rond Hemelvaart staat het centrum van Roden in het teken van ‘Kleintje Rodermarkt’ en de paardensport.

In 1939 is de Vereniging voor Volksvermaken Roden ontstaan en begonnen met het organiseren van een Concours Hippique Tuigpaarden op Hemelvaartsdag. Daarmee is het Hemelvaartconcours het oudste evenement van Volksvermaken. Het concours met Tuigpaarden is inmiddels verplaatst van Hemelvaartsdag naar de zondag van de Kleintje Rodermarkt-week. Op

De expositie ‘Kunst Kiezen En Delen’ te zien bij K38 na de lockdown
6.Jan.2022
Mogen wij weer open? Net als alle andere musea hopen wij het van harte! Wij zullen de persconferentie moeten afwachten. Ondanks de hoge oploop van besmettingen, is onze galerie al geheel Corona-proef ingericht en zijn wij uiterst voorzichtig.

 

Check onze website op zaterdag 15 januari voor de laatste update.

 

De expositie ‘Kunst Kiezen En Delen’, waar interessante kunstwerken uit 7 kunstverzamelingen te zien zijn, in een grote verscheidenheid aan technieken en van vele kunstenaars, zal dan wederom vertoont worden van 15 januari t/m 6 februari. Dit onder voorbehoud dat Rutte voor de culturele instellingen een positieve mededeling zal doen over deze lockdown periode.

 

Dorothee en Peter Smit, Trijnie en Johan Antons, Arien de Groot en Peter de Vis en Maxelant Harmsze. Grietje en Berend Vos, Cilly en Wouter van der Heide en Atty en Hans van der Mark zijn de verzamelaars. Zij geven u een sublieme inkijk in hun prachtige verzamelingen. Het is opgezet in onze galerie, in een bijzondere ‘salon ervaring’ en georganiseerd door Verkuno.

Dus check onze website en social media voor de laatste berichten!

 

Kunstencentrum K38, Kanaalstraat 38 te Roden

Openingstijden: woensdag t/m zondag van 13.00 tot 17.00 uur

Entree € 2,- (tot 18 jaar gratis)

www.kunstencentrumk38.nl en www.verkuno.nl

 

foto rechten ditisroden.nl