Vastgezet Bericht.

Rond Hemelvaart staat het centrum van Roden in het teken van ‘Kleintje Rodermarkt’ en de paardensport.

In 1939 is de Vereniging voor Volksvermaken Roden ontstaan en begonnen met het organiseren van een Concours Hippique Tuigpaarden op Hemelvaartsdag. Daarmee is het Hemelvaartconcours het oudste evenement van Volksvermaken. Het concours met Tuigpaarden is inmiddels verplaatst van Hemelvaartsdag naar de zondag van de Kleintje Rodermarkt-week. Op

Jongedame, breng jij het gestolen hertje weer thuis?
2.Jan.2022
Update:Kersthertje weer op thuisbasis 

Na bezoek aan oma troffen wij bij thuiskomst een doosje merci met een handgeschreven bedankje (weddenschap gewonnen) en excuus op de deurmat. Tot aangename verrassing stond ons “licht” hertje keurig bij de voordeur te wachten. 
Jongedame bedankt dat je haar netjes aan de voordeur hebt afgeleverd. Mocht je het vervoermiddel (tas) graag terug ontvangen dan mag je deze uiteraard afhalen.  

Via onze tiplijn:

Zou de jongedame die in de nacht (oudejaarsnacht) van 31-12-2021 op 1 januari 2022, samen met haar handlanger om 03.50 doelbewust het “licht”hertje bij ons uit de tuin heeft ontvreemd en achterop de fiets heeft vervoerd naar onbekende bestemming zo vriendelijk willen zijn deze weer terug te brengen.

Ons rest op dit moment slechts de camerabeelden van ons dierbare verlichte kerst-hertje.

Wij zien haar graag voor 5 januari in goede gezondheid terug, anders zien wij ons genoodzaakt onze prachtige camerabeelden met de politie te delen. Zie hieronder een screenshot van de video net voordat het gebeurd is... De beelden zijn duidelijk.

Tips kunnen geappt worden naar onze tiplijn 0624830237.