Vanuit Zeuvmhuuzen een goed uiteinde gewenst en alle goeds voor het nieuwe jaar.
26.Dec.2021
Ook aan het jaar 2021 komt een einde, niet het einde waar we allemaal op gehoopt hadden, helaas.

 

En toch mogen we er ‘’blij’’ om zijn dat we Oud&Nieuw hebben gehaald, er zijn er genoeg bij die het niet hebben gehaald, die ons zijn ontvallen door ziekte of ouderdom of op een andere vervelende manier.

Dan zijn er nog veel mensen die nog steeds eenzaam zijn en dus niks hebben. 2021 sluiten we af met de gedachte dat we in 2022 er nog niet helemaal vanaf zijn maar dat er toch her en der een feestje werd gevierd.

 

Ook in Zevenhuizen ging de traditionele feestweek met als afsluiter het feestweekend van Cafe Kajuiter niet door. Komt wel weer.

Ook de carbidboys moesten ook hun jaarlijks evenement op het laatste moment afblazen, ook dat komt wel weer.

 

Ook het MFC sluit 2021 af, door nieuwe herinnering te maken en oude af te sluiten.

De weg vanaf de Molenweg ligt er grotendeels in. Bij de kantines van Sparta en de VV zijn de overkappingen verdwenen, daar waar veel herinneringen liggen. Waar gelachen, gehuild en gedronken is, zoals het hoort.

 

Einde van het jaar zullen de gebouwen er waarschijnlijk niet meer staan, wat rest zijn de verhalen, over hoe het gebouwd is,  het plezier en de frustraties ervan, want ook dat hoort er allemaal bij.

 

De SVA heeft een prachtig nieuwe tennis veld gekregen het oude ligt er nog vervallen bij. Ooit gaat ook dat veranderen en ook daar liggen vast veel herinneringen.

 

We zullen zien wat 2022 brengt, laten we hopen op gezondheid, want dat is toch het belangrijkste in ons leven. En nieuwe herinnering, want ook daar kunnen we niet zonder.

 

Vanuit Zeuvmhuuzen een goed uiteinde gewenst en alle goeds voor het nieuwe jaar.