Sinterklaas komt 20 november aan in TOLBERT.
10.Nov.2021
Sinterklaas en zijn Pieten komen 20 november aan in TOLBERT.

Op zaterdag 20 november is het zover, dan zal Sint ook Tolbert weer bezoeken. De goedheiligman zal feestelijk onthaald worden in ons gezellige dorp.  Ook dit jaar zullen de Sint en zijn pieten tussen 13.30 en 14.00 uur bij de Tolbertervaart aankomen in de haven van Tolbert (dit is bij de Holm/Hoofdstraat). Voordat zij aankomen is er in de haven muziek te horen van de Muziekpiet.

 

Vervolgens zullen Sint en de pieten begeleid worden door diverse voertuigen om een rondtocht door oud Tolbert te rijden om vervolgens om ca. 15.00 uur te eindigen bij het Countrydorp in de HJC manege (achter de Postwagen).

De locatie van het Sinterklaasfeest in Tolbert is gewijzigd. Het feest is (als het doorgaat) in de grote zaal van de Postwagen i.p.v. het eerder geschreven Countrydorp in de HJC manege.

 

De Sint Heeft Stichting Volksvermaken gevraagd om een oproep te doen, en aan alle kinderen te vragen om de Sint en zijn pieten om ca. 13.30 uur op te wachten bij de haven van Tolbert aan de Tolbertvaart om daarna na de rondtocht door het dorp met elkaar naar de grote zaal in de Postwagen te gaan, natuurlijk mogen de kinderen verkleed komen dit maakt het allemaal nog feestelijker.

 

U kunt de Sint en zijn pieten natuurlijk ook opwachten bij de Postwaagen

 

Tussen ca. 15.00 t/m 16.00 uur is er in de postwagen een groot Sinterklaasfeest waar alle kinderen uit de omgeving welkom zijn. In verband met de huidige coronaregels wordt er bij de deur wel gecheckt op de QR-code.

 

Tot ziens op zaterdag 20 november in Tolbert.