Opening Enjoy delicatessen
6.Nov.2021
opening Enjoy delicatessen

Misschien lag het aan het weer of kwam het juist door het weer , maar de opening van de Pop-up store (tijdelijke winkel) van Enjoy-delicatessen in het pand van Gelateria Villabate werd zaterdag goed bezocht .
Enjoy-delicatessen gaat hier de komende maanden (biologische) delicatessen uit binnen- en buitenland en aanverwante accessoires en kado pakketten verkopen , mocht je dus nog iets lekkers en / of leuks nodig hebben zo met de feestdagen voor de deur , maar ook voor gewoon als leuk kado , dan ben hier aan het goede adres .


Ze importeren deze producten al jaren en leveren deze aan winkels door heel Nederland , maar gek genoeg nog niet in Roden en omgeving . De kado pakketten verkopen ze inmiddels ook al weer een jaar en we gaan dit nu allemaal combineren in de Pop-up store aan de Heerestraat .


Zaterdagmiddag kon men tijdens proeverijen kennis maken van diverse heerlijke producten zoals onder meer de kazen van kaaslust uit Veenhuizen , chocolade , worst en andere lekkere producten , en daar werd dan ook dankbaar gebruik van gemaakt .


Wie in de maand november langskomt maakt bovendien kans op een heerlijk gevuld kado pakket !!!
De website www.enjoy-delicatessen.nl is nog in aanbouw , maar hier komen binnenkort alle producten op te staan. Ze zijn al wel te volgen op facebook en Instagram en via @enjoydelicatessen .Gelateria Villabate gaat in maart 2022 weer open voor het lekkerste ijs van Roden en omgeving !!!

Foto's Jan van der Velde .