BREAKING NIEUWS!Per 1 mei 2024 neemt een bekend gezicht uit Roden, Stefan Wendel van Videospot de nieuwssite ditisRODEN.nl over en wordt hiermee de nieuwe eigenaar.Hierdoor zal Stefan straks, naast het vaste en bekende team, ook geregeld als razende reporter op pad zijn om verslag te doen van al het nieuws in Noordenveld en omstreken.Misschien heeft u deze nieuwe bolide ook al voorbij zien komen?

Eerste nederlaag voor GOMOS dit seizoen
31.Oct.2021
Gomos ( nummer 1) wist vooraf dat het geen makkelijke wedstrijd zou gaan worden tegen WVV ( nummer 3) In Winschoten trof Gomos een stugge ploeg.

En wat Trainer Martin Drent vooraf al voorspelde kwam uit, het werd een lastige wedstrijd in Winschoten. De eerste helft speelde Gomos een leuke wedstrijd, kansen waren er over en weer en een doelpunt hing in de lucht, maar kwam er niet voor Gomos. Beide ploegen gingen met 0-0 de rust in. De 2e helft verving Thomas Verra ploeggenoot Edwin Rozenveld, De 2e helft werd er grimmiger gespeeld. Gele kaarten beheersten de 2e helft. De scheidsrechter had zijn notitieboekje bijna standaard in zijn hand. In de 2e helft maakte Pepijn Schuurs in Gomos 1 zijn debuut, hij verving Jeffrey Krul. Robert Elsinga kreeg de kans om na een overtreding gomos via een strafschop op 0-1 te brengen. Echter ook nu kwam hij niet tot scoren, de keeper van WVV stopte de bal makkelijk. En WVV pakte de mogelijkheid om op voorsprong te komen wel, in de 90e (!) minuut werd het 1-0.

Wat ook de eindstand bleef, in de wedstrijd die we maar gauw moeten vergeten.