Per 1 mei 2024 neemt een bekend gezicht uit Roden, Stefan Wendel van Videospot de nieuwssite ditisRODEN.nl over en wordt hiermee de nieuwe eigenaar. Wia Oldersma, de huidige eigenaresse van ditisRODEN stopt dan ook per 1 mei.

Hierdoor zal Stefan straks, naast het vaste en bekende team, ook geregeld als razende reporter op pad zijn om verslag te doen van

KV Noordenveld wint streekderby in Leek van KC Rodenburg.
31.Oct.2021
Afgelopen zaterdag 30 oktober jl. speelden de beide Mastselecties van kv Noordenveld hun voorlopig laatste veldwedstrijd van deze competitie tegen de overeenkomstige selectieteams van kc Rodenburg. Zowel Noordenveld 1 (18-19) als Noordenveld 2 (9-10) wist met het kleinste verschil alle punten mee te nemen naar Roden. Hiermee sluiten beide Noordenveld selecties als herfstkampioen het eerste deel van de veldcompetitie 2021 2022 af. Een prima prestatie !

De oranje tijgers van trainer/coach Mark Steenbergen maakten het spannender dan nodig was op Sportpark Rodenburg. “De eerste helft speelden we, vooral aanvallend, heel goed. De aanvallen waren verzorgd en we namen steeds de goede kansen”. Vooral Evelien Tepper en Romee de Rink wisten elkaar en de korf gemakkelijk te vinden. Zo stond er na de eerste 30 minuten een ruime voorsprong voor de oranje tijgers op het scorebord : 8-13. Nadat Robin van Bolhuis na de pauze de voorsprong vergrootte tot 8-14, kreeg de thuisploeg toch weer de aansluiting door 5 keer op rij te scoren. “Vanaf dat moment had Rodenburg het idee dat er wat te halen viel. Gelukkig hebben we nu enige ervaring met spannende slotfases en wisten we ternauwernood aan de goede kant te blijven”. Vijf minuten voor het einde van de wedstrijd bracht de thuisploeg de stand nog in evenwicht, 18-18, waarna Sven Stobbe, deze middag topscorer, de winnende treffer met een raak afstandschot voor zijn rekening nam. “Qua resultaat waren de laatste 2 wedstrijden tegen directe concurrenten natuurlijk super, maar we moeten er wel aan gaan werken om na zo’n goede eerste helft de tegenstander niet terug te laten komen”.  De komende weken gaan de teams zich voorbereiden op de zaalcompetitie, die eind november gaat beginnen. Noordenveld speelt de thuiswedstrijden in Sportcentrum De Hullen.

Scores kv Noordenveld : Sven Stobbe 6, Evelien Tepper 3, Robin van Bolhuis 3, Jasper Lütter 3, Romee de Rink 2, Ilse Liewes 1 en Sander van der Meer 1.