Waslijst aan blessures nekt Nieuw-Roden tegen FORWARD
24.Oct.2021
GRONINGEN - Het lukte Nieuw-Roden zondag niet om te stunten tegen FORWARD in Groningen. Vorig jaar lukte Nieuw-Roden het nog om een punt tegen de stadjers te pakken, maar vandaag zat dat er niet in.

Het werd meer een wedstrijd van de geblesseerden bij Nieuw-Roden. Keeper Jayden Kuiper moest de 2e helft aan zich voorbij laten gaan na een enkelblessure bij een 1-0 achterstand. En in de 2e helft moest Sander Drent de wedstrijd staken met eveneens een zware enkelblessure zoals het nu lijkt. Ook Marcel Kuiper is er een aantal weken uit en speelde vandaag ook niet mee. Nieuw-Roden kreeg één grote mogelijkheid in de 2e helft om er nog een gelijkspel uit te halen toen Wilco Drent met een afstandschot de bal richting de kruising schoot, maar de keeper van Forward wist dit nog maar net te pareren met een zweefduik. Doordat Nieuw-Roden de aanval zocht kwamen er in de verdediging gaten en liep Forward toch nog uit naar een 3-0 eindstand.

Een terechte nederlaag voor de Nei-Roners, maar de 2e helft werd er redelijk goed gevoetbald. Grootste verlies vandaag waren wel de enkelblessures van Sander Drent en Jayden Kuiper .

Volgende week zondag speelt Nieuw-Roden om 14.00 uur thuis tegen HSC. De nummer 11 tegen de nummer 5.

Groninger Boys 1 4-3 HSC 1

Muntendam 1 6-1 De Wilper Boys 1

SVZ 1 4-2 LEO Loon 1

Siddeburen 1 2-4 Asser Boys 1

TLC 1 5-1 ZNC 1

GSAVV Forward 1 3-0 Nieuw Roden 1