Per 1 mei 2024 neemt een bekend gezicht uit Roden, Stefan Wendel van Videospot de nieuwssite ditisRODEN.nl over en wordt hiermee de nieuwe eigenaar. Wia Oldersma, de huidige eigenaresse van ditisRODEN stopt dan ook per 1 mei.

Hierdoor zal Stefan straks, naast het vaste en bekende team, ook geregeld als razende reporter op pad zijn om verslag te doen van

Veenhuizen gaf niet thuis deze zaterdag.
24.Oct.2021

Tegen SC Berlikum kreeg het thuis een geweldige oorwassing. Uiteindelijk gingen de blauwhemden met een 0-5 nederlaag van het veld.

Scherp starten werd er nog aangegeven, maar na 7 minuten stond Veenhuizen al met 0-2 achter. Dit door een wel of niet buitenspel goal en een mooie actie van Ruben Eisenga, de spits van de bezoekers. Niet veel later scoorde Veenhuizen zo leek het, na een mooie aanval over links de aansluitingstreffer. De goal werd echter afgekeurd vanwege vermeend buitenspel. De rest van de eerste helft gebeurde er niet veel. Geen kansen, geen goed voetbal.

Na rust kwamen Ferdinand Rozema en Ab Moes in de ploeg voor Saidou Diallo en Jim van der Leest. Het spel werd iets beter. Sam van der Leest was nog een keer dicht bij de 1-2, maar had iets te veel tijd nodig.

Rozema moest in de 66e minuut met een rug blessure het veld weer verlaten. Maarten Duin verving hem.

In de 70e minuut scoorde Berlikum uit een snelle uitval de 0-3. Toen was het verzet gebroken bij de thuisploeg. De Friezen liepen vervolgens nog uit naar een beschamende 0-5.

Volgende week uit naar Minnertsga. Dan moet er wel uit een ander vaatje getapt worden willen er punten mee terug komen.