BREAKING NIEUWS!Per 1 mei 2024 neemt een bekend gezicht uit Roden, Stefan Wendel van Videospot de nieuwssite ditisRODEN.nl over en wordt hiermee de nieuwe eigenaar.Hierdoor zal Stefan straks, naast het vaste en bekende team, ook geregeld als razende reporter op pad zijn om verslag te doen van al het nieuws in Noordenveld en omstreken.Misschien heeft u deze nieuwe bolide ook al voorbij zien komen?

Belangrijke dag voor het ONR G1 team
23.Oct.2021
Belangrijke dag voor het ONR G1 team,

Vanmorgen speelde het ONR G1 team tegen Drenthina onder leiding van oud prof voetballer Rob McDonald. McDonald was speciaal vanuit de Achterhoek hier heen gekomen, en als oud speler van oa FC Groningen bij velen vast nog wel bekent. Voorafgaand aan de wedstrijd werd de wedstrijdbal van vandaag overhandigd door de Hr Schoonbeek van Leads kleding winkels aan aanvoerder Robin van ONR.  Toen deze eenmaal de bal overhandigd had aan de scheidsrechter kon de wedstrijd beginnen.

De wedstrijd begon moeizaam voor ONR en ze kwamen dan ook al gauw op een 0-1 achterstand. Overigens een doelpunt met vraagtekens want zo zou de bal niet in het doel terecht zijn gekomen maar er achter.(zie foto)  ONR kreeg langzaam meer grip op de tegenstander die met name op het middenveld beter was. En aan beide kanten waren er kansen waarbij ONR vlak voor rust nog een bal vlak voor het doel langs zag gaan. De tweede helft begon ONR een stuk beter en kwam dan ook snel op 1-1, waarbij de overigens goed keepende keeper van Drenthina niet helemaal vlekkeloos was. Hij zag de bal tussen zijn benen door in het doel verdwijnen. Wat een spannende wedstrijd leek te worden kwam helaas vroegtijdig ten einde toen spelers van beide clubs ongelukkig tegen elkaar aan kwamen. Hierbij bleef de speler van Drenthina liggen en werd er al snel om een Ambulance geroepen. Gelukkig voor de speler ging hij recht op zittend de Ambu in en hopen we het beste voor hem.

Tijdens de pauze van de wedstrijd waren er nog twee officiële momenten. Er werd afscheid genomen van Rien Hut, de man die een aantal jaren geleden samen met Janetta Roede, de uitdaging aan ging om het G-team naar Roden te halen. En nu vind hij het tijd om te stoppen met zijn bezigheden aangaande het G-team.

Ook oud speler Andre Ubels werd in het zonnetje gezet. Hij kan het fysiek niet meer aan om te spelen en stopt met voetballen. Nog een keer verzorgde hij de aftrap van de tweede helft.