Sun & Beauty Lounge in nieuwe handen
22.Oct.2021
Frisse wind, aantrekkelijke korting én lekker relaxen

 

De zonnestudio Sun & Beauty Lounge aan de Kanaalstraat in Roden is overgenomen door John Paul Veuger. Veuger, die ook een sportschool in Hoogezand heeft, zag het als een mooie kans om zijn ondernemerschap uit te breiden. De zonnestudio met liefst vijf zonnebanken waarvan 2 lichte en 3 sterke banken waarvan een speciale ‘regenbooglichten heeft. Deze is vooral bevorderlijk voor de herfst- en wintermaanden waarin we nu zitten. Aangezien de kleursamenstelling een positief effect heeft op je gemoedstoestand. Vooral voor mensen met depressieve klachten is dit ideaal. Voor de klanten betekent de overname de komende tijd voordeel. Tot en met 7 november kunnen mensen profiteren van 20 procent korting op strippenkaarten, cadeaubonnen en doubledeals.’ Op Facebook kun je hun volgen via "Sun and beauty Lounge." En op instagram via sun_beauty_lounge. Hierop worden regelmatig leuke kortingsacties gedeeld.

 

Via een kennis hoorde John Paul Veuger dat de zonnestudio in Roden te koop stond. ‘Een mooie uitdaging. Het zou zonde zijn als zo’n zaak ophoudt te bestaan. Een zonnestudio van deze omvang gecombineerd met beauty zit er niet in deze omgeving. Dat zou betekenen dat mensen die even een lekker kleurtje willen halen moeten uitwijken naar bijvoorbeeld Assen, Drachten of Groningen. Veuger is zelf ook regelmatig in de zaak aanwezig. Zijn collega Natascha staat op dins- en donderdagen zo nu en dan in het weekend achter de balie.

 

Ruimte huren:

Binnenkort ondergaat de Sun & Beauty studio een grondige verbouwing. ‘Omstreeks november beginnen we daarmee. We willen de look en feel veranderen, moderniseren en strakker maken. Ook gaat binnenkort onze nieuwe website online onder de nieuwe naam die we later zullen presenteren. Voor beautybehandelingen kunnen mensen nog gewoon terecht bij Lilia. Zij gaat gewoon door. Wel is Veuger nog op zoek naar dames of heren die iets doen op het gebied van uiterlijke verzorging. Er zijn namelijk nog verschillende ruimtes beschikbaar voor verhuur. Daarbij denkt hij aan een nagelstyliste, iemand die fillers en/of  botox zet, een masseur of een specialist in het aanbrengen van hairextensions of wenkbrauwen en wimpers. 

 

Wie even lekker wat zonnestralen wil pakken, kan een bank reserveren door een belletje of een appje naar: 06-38633738. Wie meer wil weten over de mogelijkheden om ruimte te huren kan bellen naar 0683536296 of een mailtje sturen naar: j.p.veuger@outlook.com of naar sunandbeautyllounge@gmail.com. Zon & Beauty Lounge is geopend van dinsdag tot en met zondag van 12:00 tot 20:00 uur.

 

Voor meer informatie of leuke kortingsacties ga naar 

Facebook: Sun and beauty lounge

Instragram: sun_beauty_lounge

Webiste: Binnenkort online