Oproep Scouting Jubileum
5.Oct.2021
Scouting Mensinghe Roden bestaat dit jaar 60 jaar! Dat vieren we op 16 oktober op ons clubgebouw in het Mensinghebos. Ben je oud-lid? Feest dan met ons mee! We hebben al zo’n 150 aanmeldingen, maar er zijn vast nog veel meer oud Mensinghe scouts. Dus geef je snel op via www.mensinghe.nl (voor 11 oktober) en/of verspreid dit nieuws overal!

 

Planning: De actieve jeugdleden en de oud-leden tot 18 jaar zullen vanaf 9:30 uur verschillende gave activiteiten doen in het Mensinge Bos en van een heerlijke barbecue-lunch genieten. Ook kunnen de scouts via een lange mast op een hoge toren zenden over de radio, en zo praten met mensen over de hele wereld!

De 18+ reünisten zijn vanaf 13 uur welkom, om bij te kletsen, oude foto’s te bekijken en vanaf 15 uur samen met de actieve leden een gezellige hike in het bos te doen.

Om 17 uur is het feest voorbij voor de jeugd, maar zal het feestje voor de 18+ worden voortgezet met een heerlijke barbecue, een Mensinghe pubquiz en uiteraard goede muziek!

 

Oud Mensinghe Scout? Aarzel dan niet een geef je op! Er komen allemaal leden van ver uit de beginjaren en we zouden het super leuk vinden als jij ook komt!

 

Reünie Scouting Mensinghe Roden, 60 jaar jong! : Scouting Mensinghe Roden