Noorderzijlvest heeft een nieuwe website!
6.Apr.2021

Nieuwe website online


Noorderzijlvest heeft een nieuwe website! Het waterschap presenteert zich vanaf vandaag online in een fonkelnieuwe en moderne jas.

De nieuwe website biedt snel toegankelijke informatie. Onderwerpen die vaak gezocht worden staan in één oogopslag op de homepage. Het werk van het waterschap is gepresenteerd in vier thema’s:


  • Veilig leven met water;

  • Schoon en gezond water;

  • Gezuiverd water;

  • Voldoende water in elk seizoen.


Een snel veranderend klimaat speelt een belangrijke rol in het werk van het waterschap. Daar is natuurlijk aandacht voor op de nieuwe site.

Begrijpelijke informatie


Noorderzijlvest streeft naar het aanbieden van informatie op het ‘B1’ taalniveau. Dat helpt veel mensen om informatie goed te begrijpen. Daarom zijn zoveel mogelijk korte zinnen en eenvoudige woorden gebruikt.

 

Bezoekers bedankt voor het meedenken


Bij het maken van de site is steeds de vraag gesteld welke informatie de bezoeker nodig heeft. Het  waterschap vroeg inwoners, ondernemers en het eigen bestuur en medewerkers om daarmee te helpen. Dat gaf veel inzicht in hoe bezoekers zoeken op een website en waar ze informatie denken te vinden. Iedereen die daarbij hielp: bedankt!