Mogen wij ons even voorstellen?
5.Apr.2021
Wij zijn Marco en Annemiek van Veelen en wij gaan samen 'woonhuis EigenwijZ' opstarten in Roden.

Een kleinschalige woonvorm waar we hopen dat 12 bewoners hun thuis plekje gaan vinden!

We gaan de woonvoorziening realiseren in een oude monumentale boerderij aan de Brink 24 (nu nog Ky hotel).   

Streefdatum is eind dit jaar of begin volgend jaar de oplevering van de verbouwing.

De verbouwing word gerealiseerd door de huidige eigenaresse vh Ky hotel, Rolina Bekkema en de architect Bas van Ruth.

Wij komen samen, met onze drie kinderen, op het terrein te wonen van de woonvorm. Zo kunnen we alles goed aansturen en willen we graag onze kinderen een waardevolle levenservaring meegeven. Gelukkig zijn we alle vijf even enthousiast!
Onze visie is dat we graag warme zorg willen bieden. Aandacht voor elkaar staat voorop en inspelen op de behoeften van elke bewoner. Die dingen die juist wegbezuinigd worden bij de grotere stichtingen willen wij juist behouden. Denk hierbij aan tijd voor een spelletje, samen koken en uiteraard hoort ook een bewonersvakantie hierbij.

Annemiek heeft al jarenlange ervaring in de gehandicaptenzorg als begeleidster op wonen en nu inmiddels al 5 jaar eigenaresse van een eigen dagbestedingsplek, Brownies&downieS in Drachten. Zij zal dan ook alles wat met de zorg te maken heeft aansturen.

Marco zit al jaren in de kledingbranche en heeft inmiddels ook zijn eigen bedrijf met zijn broer. Zijn kwaliteiten zitten vooral op financieel management vlak, hij zal dan ook de boekhouding en personeelszaken grotendeels op zich nemen. Zo zijn de taken perfect verdeeld.

Dit even in een notendop over onze uitdagende plannen.

Mocht men interesse hebben in een woonplek, dan kan men mailen naar Info@woonhuiseigenwijz.nl