Campinggasten Ot & Sien blij verrast met paasbrunch
4.Apr.2021
RODEN - Op de altijd zeer gastvrije camping Ot & Sien, met als beheerders Wieb en Geertje Vorenholt, aan de Norgerweg te Roden, ook wel toepasselijk het dorp van Ot & Sien genoemd, werden de kampeerders rond het middaguur prettig in hun rust verstoord door een drietal vrouwelijke paashazen.


De goedgemutste hazen kwamen niet met lege handen, want in hun, met stro gevulde, kruiwagen, dit jaar vanwege de coronaperikelen helaas geen partytent, voerden ze pakketten met daarin een goedgevulde paasbrunch, voor alle campinggasten, met zich mee.

Deze bijzondere geste werd enorm op prijs gesteld en met open armen ontvangen. Zelfs een prachtig bosje rozen mocht van een stralend echtpaar worden ontvangen voor de organisatoren van dit gepaste paasidee.

Wieb en Geertje wisten nog te melden, dat camping Ot & Sien voor het komend seizoen nagenoeg weer helemaal is volgeboekt. Voor een toevallige passant is evenwel altijd nog wel een plekje te vinden. Het beheerders echtpaar gaat vol goede moed de zomer tegemoet. Dat is Wieb en Geertje zeer zeker wel toevertrouwd!

Video/foto's© Roel Lubbers