Word ook vrijwilliger bij ditisRODEN.nl
3.Apr.2021
Onze website dat jaarlijks door meer dan 3 miljoen bezoekers wordt bekeken, wordt dan ook helemaal onderhouden door vrijwilligers. Met zo'n 7 mensen, maken wij 7 dagen per week nieuws voor de mensen uit de gemeente Noordenveld en delen van Westerkwartier.

 

 

 

Je hebt een druk leven met werk of opleiding, misschien een gezin, huisdier en/of sport… je hebt al bijna geen tijd voor je hobby fotografie. Laat staan om ook je spaarzame vrije tijd nog te besteden aan het vrijwillig helpen van anderen! Of je bent al met pensioen en zit je lekker te genieten van je oude dag.....Maar wacht eens even… dit kan prima samengaan! 

 

 

 

Als je er eenmaal naar gaat zoeken ontdek je veel verschillende mogelijkheden. Het hangt af van het soort fotografie-ervaring dat jij graag zou willen opdoen. 

 

 

 

* Vind jij het mooi om een verhaal te vertellen met je foto’s en/of video?

 

 

 

* Houd jij van feesten en festivals. Er wordt vaak gevraagd door organisatoren van (sport)evenementen of we even langs kunnen komen voor een fotoreportage. In ruil voor je inzet mag je in deze gevallen vaak gratis naar zo’n feest, festival of evenement. Leuk toch?

 

 

 

 

 

We zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om bijvoorbeeld:

 

 

 

* foto's en/of video's willen maken

 

* of columns wil schrijven over het hier en nu uit onze regio

 

* of reportages wilen maken over (on)bekende Noordenvelders 

 

* en je eigen ideeën zijn natuurlijk van harte welkom!

 

 

 

 

 

Dit waren maar een paar voorbeelden. Er is nog veel meer... Woon je in de gemeente Noordenveld en/of net er buiten en wil je ook graag als vrijwilliger bij ons aan de slag.... neem dan contact met ons op via info@ditisroden.nl of whatsapp ons naar 06 248 302 37