Weekend aanbieding ''LICOR CUARENTA Y TRES'' bij Drankenspeciaalzaak Hartlief
2.Apr.2021
Roden - Dit weekend deze is de in de aanbieding. Dit is geldig op vrijdag 2 en zaterdag 3 april 2021.

Licor 43 is een voortreffelijke Spaanse likeur die op basis van 43 ingrediƫnten wordt samengesteld. De productie vindt plaats in Cartagena, waarbij dit op basis van een oud recept uit de tijd der Romeinen gebeurt. Toen genoot men al van een bijzondere drank, genaamd, 'Liqvor Mirabilis'. Dit was een goudkleurige elixer die op basis van inheemse vruchten en kruiden werd vervaardigd. Deze drank vormt de inspiratie voor de hedendaagse Spaanse likeur die de wereld heeft veroverd.

De exacte samenstelling van Licor Cuarenta Y Tres is een goed bewaard geheim, maar wel is bekend dat diverse kruidensoorten, citrusvruchten en mediterrane fruitsoorten in het productieproces gebruikt worden. Samen geeft dit deze likeur zijn voortreffelijke karakter.

Licor 43, ook wel likeur 43 genoemd, is uiterst toegankelijk van smaak en uitermate geschikt om op verschillende manieren van te genieten. Puur of met een ijsklontje, in combinatie met bekende frisdranken, koffie of met melk; de mogelijkheden zijn groots.

En verder zijn de maandelijkse aanbiedingen er natuurlijk ook!....
Dez maand april hele maand in de aanbieding (zie bewegende banner)

Ga snel naar Drankenspeciaalzaak Hartlief Heerestraat 108 in Roden !