Help ik heb geen webshop! Ga naar Doktershop.info
31.Mar.2021

DokterShop is een marketing  en communicatie idee van Bureau East District. Het idee is ontstaan door ervaring , eigenheid en creativiteit van het East District DNA in deze site te injecteren. We hebben concepten die grote marketing en communicatiebureaus gebruiken geanalyseerd en onze eigen gemaakte fouten ontleed. Vervolgens hebben we uit deze analyses een fundamentele basis gecreëerd en hebben marketing,  branding en design her ontwikkeld. Zodoende bieden we nu, voor o.a. shops en kleine ondernemingen, professionele en effectieve marketing strategieën en branding concepten aan. Daarbij hebben we de uitdrukkelijke wens om ze haalbaar te maken voor vele budgetten. 

 

We zijn breed onderlegd in alle typen marketing en branding. Daardoor weten we waarom je moet communiceren, hoe en waarmee je moet communiceren, wat je moet vertellen en aan wie wel en aan wie niet.  DokterShop is feitelijk het marketing gezicht van East District. Hiermee laten we bewust zien wat voor marketing mogelijkheden er zijn door met een andere 'look en feel' je potentiële klanten te benaderen. 

 

Doktershop is fris, eerlijk en heeft verstand van zaken. Ze zal met een dosis humor en creativiteit haar (potentiële)  klanten benaderen. 

 

Veranderen moet, zeker nu!


icon doktershop
LOKATIE: Roden, Drenthe

info@eastdistrict.nl 

TEL: 06-51626369

SOCIAL:LinkedInInstagram