Volksvermaken Peize verwelkomt 1.100e lid
30.Mar.2021
Volksvermaken Peize verwelkomt 1.100e lid

 

 

Mooi nieuws uit Peize: de familie Stuy is als 1.100e lid verwelkomt door voorzitter Richard Veurman van Volksvermaken Peize.

 

 

De familie Stuy, ruim een jaar woonachtig in Peize, prijst de vele activiteiten die Volksvermaken jaarlijks organiseert. ''We hebben twee jonge kinderen en we zien op de activiteitenkalender dan ook veel leuke dingen langskomen waar we als gezin van kunnen genieten. Zo waren we onder de indruk hoe de Zomerfeesten Peize vorig jaar augustus, in Coronatijd verantwoord werden georganiseerd. Ook de pakketjes die nu door het bestuur worden rondgebracht in het kader van Palmpasen vallen in de smaak bij de kinderen en we kijken nu al uit naar de Sinterklaasintocht!'', zegt de familie Stuy lachend.

 

 

Voorzitter Richard Veurman is uiteraard verheugd met deze mijlpaal: ''Zeker in deze tijd zijn we ontzettend blij dat we als vereniging ons 1.100 lid mogen verwelkomen. Qua evenementen ligt het vrijwel volledig stil, maar we zijn wel druk met voorbereidingen treffen voor de tweede helft van het jaar, waarin we hopelijk weer iets meer ruimte hebben om activiteiten te organiseren. Het geeft juist nu een goed gevoel dat door een stijging van het ledenaantal deze inzet van het bestuur door de mensen wordt beloond.'' 

 

 

In haar 89-jarig bestaan mag Volksvermaken Peize zich met recht een begrip in Peize en directe omgeving noemen. Met de 1.100 huishoudens die zich hebben verbonden aan Volksvermaken, is het één van de grootste verenigingen qua ledenaantal in de kop van Drenthe.