Het is bijna pasen
29.Mar.2021
Heerlijk! Komend weekend een lang weekend want het is Pasen. De tijd dat mensen wat meer tijd besteden aan een ontbijt of een maaltijd met elkaar. Dat kan ook dit jaar; hetzij in kleine kring. Om Pasen wat feestelijker te maken hebben wij paaspakketjes samen gesteld. Ontbijtjes vanaf 2 personen met invulling van onszelf en Keet Koetje in Peize. Dit is natuurlijk leuk om kado te doen: en woont de krijger in ons gebied pakken we het in en bezorgen we het. Niet op paas-ochtend maar tijdens onze routes. Je kunt natuurlijk je ouders verrassen, maar ook je vrienden of wat denk je van een paaspakket voor je personeel. Als hart onder de riem in deze corona periode. Wat we wel moeten noemen zijn de extreem hoge prijzen van de producten. Dat geldt voor jou maar ook voor ons tijdens inkoop; dit alles heeft te maken met lage aanvoer en veel vraag, overgang naar Nederlandse producten EN... omdat het Pasen is. Het spijt ons. We hadden het graag anders gezien. De winkel is weer geopend en op de hoofdpagina kom je onze pakketten tegen. Fijne avond en alvast fijne Pasen.

Ik wil bestellen

 

 

Paaspakketten. Door ons samen gesteld met een aanvulling van Keet Koetje in Peize. Het adres voor (h)eerlijke zelfgemaakte zuivel en leuke kadootjes. Leuk om kado te doen.. of lekker voor je zelf.

 

 

Beter duur dan niet te koop.... Hollandse Asperges; wij hebben ze weer. Nu je niet uit eten kunt lukt het hiermee prima om een heerlijke maaltijd op tafel te toveren. (ook dit kan als kado bezorgd worden in ons bezorg gebied)