Jan en Rika van der Molen 50 jaar getrouwd
26.Mar.2021
Jan en Rika van der Molen 50 jaar getrouwd

 

 

Waar blijft de tijd? Maar liefst 50 jaar geleden stapten Jan en Rika van der Molen te Tolbert in het huwelijksbootje. Nu, tientallen jaren later, ziet het onafscheidelijke duo er nog immer stralend uit op hun gezellige stek aan de Beukenlaan in Nei-Roon.

 

Velen kennen Jan en Rika als beheerders van het Dorphuis in deze plaats. Rond de 20 jaar gaven ze hun ziel en zaligheid aan alle activiteiten die er plaats vonden. Bijna alles was er mogelijk en met een beetje goede wil, kon er heel wat geregeld worden.

 

Ook op muziekgebied stonden Jan & Rika hun mannetje en vrouwtje, want met zanggroep Deddie en de Mama’s waren ze in de wijde omgeving, met Rika als zangeres en Jan achter de knoppen, graag geziene gasten.

 

Vol verbazing werden Jan en Rika vrijdagmorgen door hun zonen gevraagd hun jassen aan te trekken, om even later te kunnen genieten van een heus draaiorgelconcert!

 

In gepaste vorm, met een hapje en een drankje, werd deze onvergetelijke 50-jarige huwelijksdag vervolgens gevierd. Met mensen als Jan en Rika is dat geen enkel probleem!

 

Foto's©/video Roel Lubbers