Heb je last van Pigmentvlekken?
26.Mar.2021
HEB JE LAST VAN PIGMENTVLEKKEN?

Bijna iedereen heeft pigmentvlekken op zijn armen, benen, hals, decolleté, handen of in het gezicht. Hoe ontstaan pigmentvlekken? En welke behandelingen zijn er om pigmentvlekken te behandelen?

PIGMENTVLEKKEN


Pigmentvlekken ontstaan door een ophoping van melanine, onze huidkleurstof. Als je pigmentvlekken hebt, is het best lastig om er weer vanaf te komen. Pigmentvlekken laten ons ook ouder lijken, omdat onze huid dan heel onrustig wordt. De meest voorkomende oorzaken van pigmentvlekken zijn:


  1. Hormonale schommelingen en veranderingen, bijvoorbeeld door het gebruik van de pil of door de overgang
    2. UV straling
    3. Bepaalde medicijnen
    4. Post-inflammatoire pigmentvlekken = door eerdere ontstekingen of beschadiging van de huid


PIGMENT REMMEN MET CHEMISCHE PEELINGS


In mijn praktijk behaal ik heel goede resultaten met de zogenoemde DeepPeel. De DeepPeel is een heel efficiënte peeling die helpt de beschadigde huid los te maken om de nieuwe frisse huid eronder tevoorschijn te laten komen, terwijl ook de productie van collageen en elastine intens wordt gestimuleerd. Behandelingen met chemische peelings verwijderen gedoseerd de bovenste laag van de huid en in combinatie met de juiste producten voor thuiszorg wordt de productie van je pigment geremd. Zo krijg je de beste resultaten. Tijdens en na deze behandeling is het heel belangrijk om je huid goed te beschermen tegen UV-licht. 

ADVIES


Heb je nog advies nodig op het gebied van peelings of thuisverzorging? Neem dan gerust contact op met mij. Wees stralend jezelf met een gezonde huid. Ik adviseer je graag en verheug mij op jouw bezoek.

 

 

Praktijk Huid Totaal

Claudia Esser

Premium huidspecialiste met medische opleidingen in Dermatologie, genomineerd voor de Beauty Award 2020/21 in de categorie 'Beste Schoonheidsspecialiste Regio Noord'

Boterbloem 21

9302 BE Roden

 

info@huidtotaal.com

www.huidtotaal.com

 T 06 156 197 21