Hoe gaat het nu met Roelof ter Veld van Ter Veld elektrotechniek?
26.Mar.2021
Het is weer vrijdag, tijd voor een nieuwe 'Hoe gaat het nu met?' Deze week het verhaal van Roelof ter Veld van Ter Veld Elektrotechniek. Hoe was de coronatijd voor hem tot nu toe? Je leest het hier.

Hoe gaat het nu met jou? 
"Het gaat goed, ondanks de Corona kunnen wij onze werkzaamheden met aangepaste regels doorzetten."

Kun je jezelf voorstellen aan de lezers? 
"Ik ben Roelof ter Veld, eigenaar van Ter Veld Elektrotechniek. 6 jaar geleden ben ik met mijn onderneming begonnen. Ik hou mij bezig met het installeren van elektrotechnische installaties.

Ik voer alle werkzaamheden uit op elektrotechnisch gebied. Denk hierbij aan huisinstallaties, zonnepanelen, domotica, led verlichting, eigenlijk alles waar een draadje aan zit."

Hoe was de coronatijd voor jouw bedrijf tot nu toe? 
"In het begin was het even onrustig omdat niemand wist hoe het zich ging ontwikkelen. We hebben destijds besloten om tijdelijk geen werkzaamheden bij particulieren uit te voeren.

Na een tijdje hebben we dit weer opgebouwd met het houden aan de maatregelen. We vragen altijd voor ons bezoek of er klachten zijn en houden afstand.

We hebben de focus gelegd op het installeren van duurzame installaties. Namelijk zonnepalen, zonneboilers en laadpalen. Tijdens deze werkzaamheden zijn we grotendeels buiten aan het werk, zodat er minimaal contact binnenshuis plaatsvind."

Waarvoor kan men bij jouw bedrijf terecht?
"Bij ons kunnen klanten terecht voor het installeren van elektrotechnische installaties en duurzame installaties. Denk aan grote complexe installaties maar ook de kleine installatie. We zijn werkzaam voor zowel bedrijf als particulier."

Hoe zie jij de toekomst met duurzame energie?  Hoe duurzaam is Noordenveld al bezig? 
"Sinds Corona en het thuiswerken merk ik dat veel mensen bewuster omgaan met hun energie. Veel mensen proberen te besparen of proberen een mogelijkheid te vinden om te besparen.

Hiervoor word ik benaderd en kijk ik mee naar de mogelijkheden.

Ik merk dat de vraag hierin steeds vaker voorkomt en dat er steeds meer mensen bewust worden over het gebruik van het energie.

In de toekomst zal er bewuster worden omgegaan met energie. De techniek veranderd hier ook in mee. Denk bijvoorbeeld aan accu's waar overdag de stroom word opgeslagen die de zonnepanelen overdag hebben opgewerkt. Het opgeslagen stroom kan dan s'avonds weer benut worden."

Aan wie wil jij de vraag 'Hoe gaat het met jou?' graag doorstellen? 
"Ik wil graag het stokje doorgeven aan Elzo de Groot van Next Builders."

Eigen foto/Coby van Zanten©️