Wat gaan Rutte en de Jong ons morgen vertellen?
22.Mar.2021
Wat gaan Rutte en de Jong ons morgen vertellen?

 

Dinsdag is D-day. Om 19.00 weer aan de buis gekluisterd want wat gaat er gebeuren. Het gonst weer in Nederland. Zoals het nu lijkt geen meivakantie buiten Nederland, gaat de avondklok er niet af en gaan de terrassen met Pasen niet open. Waar baal jij het meeste van? Wij zouden wel heel graag weer eens een horeca-gelegenheid willen bezoeken: ons laten verwennen met een maaltijd of een drankje op een terras. En we gunnen het de horeca enorm dat ze weer open mogen gaan. Hoe lang houden we dit nog vol? Wij zijn bezig met de voorbereidingen voor Pasen. Houdt de webwinkel en vooral onze social media in de gaten want als we de deur niet uit mogen moeten we thuis maar ons eigen feestje maken met wat lekkers op tafel. Vanavond nog zeker de avondklok: tijd om je boodschappen te doen: de webwinkel is weer aangevuld aan aangepast. Fijne avond

 

Ik wil bestellen

 

Schulp Sappen. Deze hebben we geruime tijd in ons assortiment. Schulp sappen worden gemaakt van vers en gezond fruit. Dit wordt gewassen, fijn gemalen en hierna uit geperst. Zo komt er natuurlijk sap vrij en daar wordt niets aan toegevoegd. Echt sap is troebel en puur natuur. Heerlijk! Om zelf te drinken of een flesje kado te doen.

Geef jij wel eens vers fruit kado? Wat dacht je van zo'n leuke gevulde doos? Ook leuk om aan werknemers te doen in de corona-tijd als hart onder de riem. Vraag ons naar de mogelijkheden.