KTP Academy Combi-voetbalsters oefenen tegen de jongens
21.Mar.2021
VOETBAL - Nu er niet in de zaal kan worden gevoetbald en op het veld geen competitiewedstrijden kan worden gespeeld, was er afgelopen zaterdag een mooie alternatief om te spelen met de meisjes tegen de jongens van v.v. Nieuw-Roden O14/O15 op het veld. Het werd een leerzame wedstrijd in een prachtig duel waar weer veel van opgestoken werd. 

 

Dit allemaal in het teken van een prachtig project met talentvolle jonge meiden. De initiatiefnemer achter dit grote project Wiebe Kooiker, gaat samen met goede ervaren trainers en begeleiders volop inzetten op het zaalvoetbal, veldvoetbal en beachsoccer met het KTP Academy Combi-voetbal project. Een zeer breed pakket voor talentvolle speelsters uit de regio. Een grote sponsor heeft zich al verbonden aan dit project, namelijk Sontplein Retailpark Groningen. Deze hoofdsponsor geeft ondersteuning om alle ambities voor KTP Nieuw-Roden mogelijk te maken. En om de speelsters op te leiden om op zo'n hoog mogelijk niveau, regionale maar ook landelijk in de top te gaan voetballen in de zaal, op het veld en in het beachsoccer. Sontplein Retailpark Groningen heeft de KTP meisjes al van nieuwe presentatie en training kleding voorzien.

 

Ervaring is er genoeg om dit te bereiken, want KTP Nieuw-Roden heeft eerder al laten zien om landelijk maar zeer zeker ook in het buitenland naam te maken in het combi voetbal. Er zijn al veel speelsters doorgebroken en spelen in het nationale vrouwenteam in de zaal en beachsoccer. Vooral met dit combi project en zoveel mogelijk samen te spelen als team op verschillende ondergronden maakt een speelster completer en een technische voetballer. Kort gezegd een hele grote kans voor deze meisjes om het beste eruit te halen voor een mooie voetbaltoekomst.

 

Interresse of wil je aansluiten neem dan contact op via

 

Email:

 Futsaldames-vvnieuwroden@ziggo.nl 

 

Facebook:

https://www.facebook.com/futsaldames.nieuwroden

 

WhatsApp:

0611419906