Moric van der Lei verlengt contract bij Kv Sparta
21.Mar.2021
ZEVENHUIZEN - Korfbalvereniging Sparta uit Zevenhuizen heeft het contract van hoofdtrainer Moric van der Lei (25) verlengd.

 

De uit Roden afkomstige oefenmeester werd in het voorjaar van 2019 aangesteld als hoofdtrainer en presteert sindsdien goed met de Zevenhuisters. Sparta promoveerde met zowel het eerste als het tweede team naar de (Reserve) 2e klasse in de zaal. 

 

En ook het veld gaat het de ploeg van Van der Lei goed af. Het vlaggenschip staat het momenteel op een mooie tweede plaats achter Flamingo’s uit Buitenpost, waar nog twee keer tegen gespeeld wordt.

 

Echter ligt de korfbalcompetitie, wegens het coronavirus, al geruime tijd stil en is het nog afwachten of er dit seizoen überhaupt nog weer gespeeld gaat worden in competitie verband.

 

Moric: ‘Ik ben blij dat ik de kans krijg bij Sparta om door te groeien. Door het coronavirus heb ik geen heel seizoen af kunnen maken. Het kampioenschap en de promotie naar de 2e klasse hebben we vorig seizoen afgedwongen. Ik ben benieuwd hoe ver wij als selectie kunnen komen in de 2e klasse. Als gehele selectie moeten we deze uitdaging aan gaan, want we zullen elkaar écht nodig hebben.’ 

 

Het Bestuur en de Techhnische Commissie zijn blij met de verlenging van Van der Lei en ziet met vertrouwen het volgende seizoen tegemoet.