Talentvolle jonge keeper Jayden Kuiper kiest voor v.v. Nieuw-Roden 1
19.Mar.2021
Opnieuw heeft Nieuw-Roden een nieuwe speler tot zijn beschikking gekregen voor de selectie.

De talentvolle en jonge doelman Jayden Kuiper heeft voor v.v. Nieuw-Roden gekozen. De 16-jarige Jayden kon een contract tekenen bij FC Emmen en ook SC Cambuur. Hier zag hij vanaf, want hij wilde weer met plezier gaan keepen bij een club uit zijn buurt. Jayden heeft tot zijn zevende bij Nieuw-Roden in de jeugd gespeeld en is altijd de club trouw gebleven als niet spelend lid. Hij speelde eerder nog voor VEV'67, GVAV, Mamio, FC Groningen, Be Quick en TLC.

Jayden liep als klein ventje altijd al met een bal op het voetbalveld als het eerste elftal zondags moest voetballen. Zijn droom is altijd geweest om keeper te worden van het eerste elftal van Nieuw-Roden. Daarnaast wil hij dolgraag samen voetballen met de gebroeders Drent in het eerste elftal.

De jonge sluitpost sluit verder aan bij VV Nieuw-Roden om ervaring op te doen bij de senioren en zichzelf verder te ontwikkelen om daarna een plaatsje te veroveren in de 1e selectie. Ook wil hij graag daarnaast jeugdtrainer/coach worden bij de club.