Voorverkoop: abonnementen en intekenen zwemlessen en activiteiten Zomerbad Peize
19.Mar.2021
Voorverkoop: abonnementen en intekenen zwemlessen en activiteiten

 

Wegens corona is de organisatie aangepast

 

Vorig jaar was er geen mogelijkheid tot het aanschaffen van abonnementen ivm de corona uitbraak. Dit seizoen gaan we dat wel doen om de organisatie tijdens het seizoen wat vlotter te krijgen. We hebben door ervaring nu gezien wat er wel en niet kan in ons mooi Zomerbad binnen de corona regels.

Maar zoals veel zaken loopt het even wat anders dan dat we samen gewend zijn.

 

Voorverkoop abonnementen

Vanaf 20 maart tot 20 april 2021 kun je online op de website www.zomerbadpeize.nl het bekende invulformulier vinden waarop je alle gezinsleden die een abonnement willen kunt vermelden. Tot 20 april gelden de voorverkoop tarieven, daarna zoals gewoonlijk het normale tarief. We hebben de abonnementstarieven dit jaar niet verhoogd.

 

Dit formulier met de foto’s waarop de naam staat lever je in bij Alette Stockmeijer aan de Hofstraat 10 te Peize. Betaling kan online via onze website met een linkje die je bij de aanmelding vindt of op Bankrekening NL21 RABO 0353.1210.96 onder vermelding van je naam en adres. Tijdens het invullen wijst alles zichzelf uit.

 

De abonnementen worden voor de start van het zwemseizoen rondgebracht aan huis.

 

Intekenen voor zwemlessen

Dit jaar worden er weer zwemlessen in het Zomerbad Peize gehouden.

 

Vanaf maandag 10 mei 2021 starten de zwemlessen op maandag, dinsdag en woensdag tussen 16:30 en 19:00 tot en met woensdag 25 augustus. In totaal zijn er 16 lesweken.

 

Voorzwemmen

In week 17 (maandag en woensdag) kunnen (nieuwe) kinderen die zich hebben aangemeld komen voorzwemmen om het beginniveau te bepalen. Aan de hand van dit moment worden de kinderen in een groep geplaatst.

Tijdens de voorverkoop periode kan er via de website ingeschreven worden voor de zwemlessen. Na de inschrijving bellen we u om het voorzwemmen op maandag 26 april of woensdag 28 april vanaf 17.00 uur in te plannen. Na het voorzwemmen worden alle leerlingen telefonisch op de hoogte gebracht over het niveau en de lesdag/tijd.

Het aanmelden, de betaling en verdere info over deze zwemlessen kun je vinden onder het kopje :      “Zwemlessen” op onze website www.zomerbadpeize.nl

 

Zwemactiviteiten

Naast de zwemlessen staan het komend seizoen tal van water activiteiten op de planning: onder andere persluchtduiken, Waterpolo clinic, Survivalzwemmen en zeemeerminzwemmen staan gepland.

Ook aquasporten zoals aquapower, aquavaria (een combinatie van Aquajoggen en Aquarobic) en trimzwemmen staan op de lijst.

Vorig jaar waren de clinics voor aquaspinning en floatfit erg succesvol, daarom krijgen deze activiteiten ook dit seizoen weer een kans. Hou de website en de plaatselijke media in de gaten voor meer informatie.

 

Peizer Zomerbad bruist van activiteiten…..

 

 De reeds betaalde abonnementen  van vorig jaar ook dit jaar geldig zijn in het Zomerbad Peize.