Patrick van Nimwegen nieuwe hoofdtrainer v.v. Zevenhuizen
18.Mar.2021
Zevenhuizen - v.v. Zevenhuizen heeft met ingang van het volgend seizoen een nieuwe hoofdtrianer aangetrokken. De opvolger van Jan Kuiper wordt Patrick van Nimwegen uit Assen. De 45-jarige Van Nimwegen staat bekend als een enthousiaste en ambitieuze trainer.

 

Patrick van Nimwegen is oud trainer van v.v. Nieuw-Roden. Hij speelde een aantal keren tegen Zevenhuizen in de beker met Nieuw-Roden. Van Nimwegen promoveerde met Nieuw-Roden, na meer dan 35 jaar, naar de 3e klasse zondag in zijn eerste seizoen. Hij was voor 4 seizoenen trainer bij de Nei-Roners, waarna hij dit seizoen naar ZNC (Zuidbroek) voor de zaterdagafdeling vertrok. Ook is van Nimwegen trainer geweest bij SVMH uit Niebert. 

 

Voor Patrick van Nimwegen stond de 4e zondag klasser Zevenhuizen nog op zijn bucketlist. Na diverse gesprekken met de technische commissie, het bestuur en spelers van de selectie zijn beide partijen tot een akkoord gekomen. Van beide kanten is gebleken dat er veel raakvlakken zijn in de visie op en benadering van het voetbal. Hij tekent eerst voor 1 jaar bij de Zeumhuusters.