Nieuw-Roden verliest onnodig in Muntendam.
4.Oct.2020
Nieuw-Roden heeft in Muntendam geen punten kunnen meenemen uit het verre Muntendam. Toch leek het er even op dat Nieuw-Roden met de volle buit naar huis ging toen het met 3-2 voor kwam te staan in de 2e helft.

Nieuw-Roden stond in de eerste helft wel al achter met 2-0. Maar voor rust wist Thym van Nimwegen en Marcel Kuiper, door een hoekschop in 1x het doel in te draaien, naast de Groningers te komen.

Na rust kwam Nieuw-Roden zelfs op een 3-2 voorsprong door een doelpunt van Sander Drent. Daarna gaf Nieuw-Roden het helemaal weg. Het werd meteen 3-3 en even later zelfs 4-3. Na de 2e gele kaart van Martijn Drent was het helemaal gedaan. Het liep zelfs uit naar een 6-3 voor Muntendam. Wilco Drent wist nog wel de eindstand op 6-4 te brengen.

Onnodig verlies van Nieuw-Roden in de 3e klasse B.