BREAKING NIEUWS!Per 1 mei 2024 neemt een bekend gezicht uit Roden, Stefan Wendel van Videospot de nieuwssite ditisRODEN.nl over en wordt hiermee de nieuwe eigenaar.Hierdoor zal Stefan straks, naast het vaste en bekende team, ook geregeld als razende reporter op pad zijn om verslag te doen van al het nieuws in Noordenveld en omstreken.Misschien heeft u deze nieuwe bolide ook al voorbij zien komen?

GRC laat Roden in verwarring achter
27.Sep.2020
Roden - Roden speelde deze zondagmiddag z'n eerste thuiswedstrijd van het seizoen 20-21. Tegenstander was GRC uit de stad Groningen.

De wedstrijd kreeg een spectaculair scoreverloop, met prima aanvallers en wat mindere verdedigers, waarbij Roden uiteindelijk aan het kortste eind trok. In de eerste helft ging de strijd redelijk gelijk op. Beide partijen kregen in die periode kansen om de score te openen. Tot de rust bleef het echter 0-0. Dat werd in het tweede bedrijf wel anders. GRC trof na de rust in de 59e minuut als eerste het doel, 0-1. Roden werd na dat doelpunt wat sterker en in de 76e minuut stond het dan ook 2-1 voor Roden door goals van Enrico Wardenier en Robin van der Tuin. GRC deed binnen 5 minuten wat terug en zo was het na 81 minuten spelen 2-2.

Dat er daarna nog 5 keer zou worden gescoord zal niemand van de aanwezige toeschouwers kunnen hebben bedenken. Robin van der Tuin maakte er met zijn tweede en derde goal (een loepzuivere hattrick) in 84e en 86e minuut 4-2 voor Roden van. Overwinning voor Roden in de zak zou je denken. GRC dacht daar anders over en met enige hulp van de Roden defensie scoorden de Stadjers in de resterende 5 a 6 minuten nog drie keer, 4-5 en namen zodoende de overwinning mee naar Groningen, Roden in verwarring achterlatend.

Uithuilen en opnieuw beginnen met volgende week zondag 4 oktober a.s. de thuiswedstrijd tegen Gomos uit Norg, aanvang 14.00 op het sportpark aan de Norgerweg.