Vastgezet Bericht.

Als de grootste nieuwswebsite van de gemeente Noordenveld, biedt ditisRODEN.nl veel mogelijkheden om te adverteren voor zowel grote als kleine bedrijven. Een voordeel van adverteren op ditisRODEN.nl is dat de site een groot en gevarieerd publiek heeft. Er zijn veel bezoekers die regelmatig nieuws lezen en die actief zijn in verschillende leeftijdsgroepen en interesses. Hierdoor is het gemakkelijk om de juiste doelgroep te bereiken.

# Maandelijks 95.000 'unieke' bezoekers #
Tank S Roden aan de Nieuweweg biedt nu HVO 100 aan
20.Aug.2020
Sinds vorige week woensdag heeft het onbemande tankstation S aan de Nieuweweg in Roden een nieuwe brandstof in het assortiment. Synthetische diesel ; HVO 100.

HVO heeft minder CO2 uitstoot. De vraag naar duurzamere brandstoffen neemt steeds meer toe. De gemeente Noordenveld ziet HVO 100 als een transitiebrandstof op weg naar groene brandstoffen met 0% CO2 uitstoot.

Vandaag was de officiële opening door wethouder Kirsten Ipema. Kunstenares Miranda Nienhuis heeft voor deze gelegenheid werklaarzen voorzien van een CO2 neutraal logo die door Rebel aan Kirsten zijn overhandigd. Tekst/foto's© José Reijinga