Per 1 mei 2024 neemt een bekend gezicht uit Roden, Stefan Wendel van Videospot de nieuwssite ditisRODEN.nl over en wordt hiermee de nieuwe eigenaar. Wia Oldersma, de eigenaresse van ditisRODEN stopt dan ook per 1 mei.

Hierdoor zal Stefan straks, naast het vaste en bekende team, ook geregeld als razende reporter op pad zijn om verslag te doen van al het

Verslag door de ogen van vv Roden: Grote overwinning van Roden op GOMOS
26.Jan.2020
Deze zondagmiddag stond in de 1e klasse F de Noordenveld derby Roden - Gomos op het programma. Roden liet zien dat het zaterdagavond terecht tot sportploeg van 2019 werd gekozen op het Noordenveld sportgala.

Gomos was zeker in het begin de beter voetballende ploeg, voor zover dat kon op het moeilijk bespeelbare veld. Roden was echter feller en heeft z'n spel min of meer afgestemd op de twee spitsen met meerwaarde, Robin van der Tuin en Enrico Wardenier. Bij het eerste doelpunt waren beide dan ook betrokken. Van der Tuin werd gehaakt in het strafschop gebied: penalty. Een klusje voor Enrico Wardenier, die de strafschop feilloos benutte, 1-0. Dat was ook de ruststand. Na de thee ging Roden met het spel door waar het voor de rust mee was geëindigd en na 70 minuten stond er dan ook 3-0 op het scorebord door de tweede van Enrico Wardenier en Rutger van der Laan uit een vrije bal. In het laatste kwartier deden Guido Koolen en Ivo Drenth wat terug voor Gomos na slippertjes van de Roden defensie, maar Roden scoorde in die periode nog eens drie keer door Enrico Wardenier (z'n derde van de middag), Robin van der Tuin en
JO19 speler Jasper Kobes en bezorgden Roden daarmee de dik verdiende overwinning.

Volgende week zaterdagavond (!!) 1 februari speelt Roden de uitwedstrijd tegen Stadspark in de stad Groningen, aanvang 19.30 uur.