Per 1 mei 2024 neemt een bekend gezicht uit Roden, Stefan Wendel van Videospot de nieuwssite ditisRODEN.nl over en wordt hiermee de nieuwe eigenaar. Wia Oldersma, de huidige eigenaresse van ditisRODEN stopt dan ook per 1 mei.

Hierdoor zal Stefan straks, naast het vaste en bekende team, ook geregeld als razende reporter op pad zijn om verslag te doen van

GOMOS vergeet te winnen bij Stadspark
24.Nov.2019
GOMOS heeft zondagmiddag een punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen SC Stadspark. Er vielen in Groningen geen doelpunten, 0-0.

GOMOS begon gehavend aan de wedstrijd. Zo kon trainer Martin Drent geen beroep doen op Martijn Bosman en Ronald Sloots. Beide centrale verdedigers meldden zich geblesseerd af. Zo kregen Jeffrey Krul en Friso Tonckens een basisplaats. Op het nieuwe kunstgrasveld in Groningen had GOMOS in de eerste helft het betere van het spel, maar echt uitgespeelde kansen kwamen er niet. Toch had Jannes Siegers één minuut voor rust de 0-1 op zijn voet. Na een mooie aanval kreeg hij de bal op een presenteerblaadje, maar hij faalde in de afronding.

In de tweede helft kwam er een ander spelbeeld. SC Stadspark kwam beter in de wedstrijd, maar echt grote kansen kreeg de thuisploeg niet. Ook GOMOS kon na rust amper gevaarlijk worden. Dit resulteerde dan ook in een doelpuntloos gelijkspel.

GOMOS staat met 11 punten uit 8 wedstrijden op de negende plaats. Volgende week zondag 1 december komt laagvlieger FVC op bezoek op de Schapendrift in Norg. De aftrap is om 14.00 uur. Na afloop is iedereen van harte welkom in de kantine. DJ Rick O’Neal zal daar de derde helft gaan verzorgen.