BREAKING NIEUWS!Per 1 mei 2024 neemt een bekend gezicht uit Roden, Stefan Wendel van Videospot de nieuwssite ditisRODEN.nl over en wordt hiermee de nieuwe eigenaar.Hierdoor zal Stefan straks, naast het vaste en bekende team, ook geregeld als razende reporter op pad zijn om verslag te doen van al het nieuws in Noordenveld en omstreken.Misschien heeft u deze nieuwe bolide ook al voorbij zien komen?

Deze zondagmiddag was de nummer drie van de competitie, de 123-jarige
Winschoter Voetbal Vereniging, kortweg WVV, op bezoek in Roden. En niet
de eerste keer dit seizoen werd het een sneu verlies voor de mannen uit
Noord-Drenthe.
In het begin van de wedstrijd "stond het niet helemaal goed" bij vv Roden zoals dat zo mooi heet, waardoor het initiatief bij WVV lag. Na 15 minuten was het dan ook raak voor Groningers, 0-1. Na dat begin, met ook teveel respect voor de tegenstander, kwam Roden beter in de wedstrijd. Voor de rust resulteerde dat betere spel in een aantal kansen met onder anderen een bal op de paal.
Na rust gooide Roden nog meer energie in het strijd. WVV werd door die dadendrang van Roden teruggedrongen. Roden kreeg een aantal grote kansen om in ieder geval een puntje uit de wedstrijd te halen. Het mocht echter niet zo zijn en daardoor bleef de stand van 0-1 op het scorebord staan en gingen de drie punten met de "tellerlikkers" mee naar Oost-Groningen.
Volgende week zondag 1 december speelt Roden de uitwedstrijd tegen GAVC, aanvang 14.30 uur op Sportpark Meinga in Grou.