Per 1 mei 2024 neemt een bekend gezicht uit Roden, Stefan Wendel van Videospot de nieuwssite ditisRODEN.nl over en wordt hiermee de nieuwe eigenaar. Wia Oldersma, de huidige eigenaresse van ditisRODEN stopt dan ook per 1 mei.

Hierdoor zal Stefan straks, naast het vaste en bekende team, ook geregeld als razende reporter op pad zijn om verslag te doen van

Nieuw-Roden doet zeer goede zaken in Siddeburen
24.Nov.2019
Siddeburen - Nieuw-Roden heeft Siddeburen in eigen huis verslagen met maar liefst 1-5.

Met de rust stonden de mannen uit Nei-Roon al op een fortuinlijke 0-3 voorsprong, door doelpunten van Wilco Drent, Nick Matulessy en good old Peter Woldendorp. Siddeburen had niet veel in te brengen tegen een zeer goed voetballend Nieuw-Roden. Na rust kwam Siddeburen nog wel terug naar 1-3. Maar daarna was het weer de beurt aan Nieuw-Roden. Dani Schuijl van Siddeburen haalde de doorgebroken Wilco Drent net voor de 16 meter lijn onderuit, waardoor de scheidsrechter niets anders kon doen dan hem met een rode kaart van het veld te sturen. Nieuw-Roden liep daarna nog verder uit op Siddeburen door doelpunten van wederom Nick Matulessy en Thym van Nimwegen.

Nieuw-Roden gaat door deze overwinning over Siddeburen heen en komt hiermee op plek 9 te staan.